PSI Mācību centrs sadarbībā ar Det Norse Veritas Latvia piedāvā maijā apmeklēt semināru "Energopārvaldība"

28.04.2015

PSI Mācību centrs

sadarbībā ar Det Norske Veritas Latvia piedāvā piedalīties seminārā

“Energopārvaldība”

(2015. gada 8. maijs)

 

Kursa mērķauditorija

Uzņēmumi, kuri grib vai kuriem saskaņā ar Eiropas Parlamenta un Padomes Direktīvu 2012/27/ES ir uzlikts par pienākumu veikt energo auditus vai ieviest Energopārvaldības sistēmu.

Jūsu ieguvums

Zināšanas par starptautiskā standarta ISO 50001:2011 „Energy managenet systems – Requirements with guidence for use” struktūru un prasībām, kā arī par standartā noteikto energopārvaldības sistēmas darbības modeli. Sarma Valtere prezentēs svarīgākās nodaļas par energopārvaldību no savas jaunās grāmatas. Seminārā tiks sniegti komentāri par iespējām integrēt svarīgākās energopārvaldības sistēmas darbības Vides pārvaldības sistēmās, kas izveidotas atbilstoši starptautiskā standarta ISO 14001:2004 prasībām.

Semināra saturs

  • Direktīva 2012/27/ES , Ekonomikas ministrijas ieteikumi un  ISO 50001:2011 prasības
  • Energopārvaldības plānošana
  • Energopārvaldības principi uzņēmumos un organizācijās
  • Energopārvaldības un Vides pārvaldības sistēmu integrācija

Mācību ilgums: 8 stundas

Mācību norises laiks:  2015. gada 8. maijs no plkst. 9:00 līdz 16:00

Mācību norises vieta:  Det Norske Veritas Latvia mācību klase, Duntes iela 23a-409, Rīga

Mācību maksa: 175 EUR+PVN 21%

Pasniedzēji

Andris Maurāns   Inženierzinātņu maģistrs. PSI Konsultācijas valdes loceklis. Konsultē riska vadības, tehnoloģiju vides saderības, kvalitātes un vides pārvaldības sistēmu jomās. Ir vairāk kā 20 gadu liela praktiskā pieredze dažādu lieluma uzņēmumu vadības sistēmu izveidē un auditēšanā.

 Sarma Valtere – Ieguvusi ķīmijas doktora grādu. Vairāk kā trīsdesmit gadu lektora pieredze Rīgas Tehniskajā universitātē. Viena no grāmatas „Vides vadība un energopārvaldība” autorēm, Rīga, RTU, 2014. 288 lpp.

Aicinām Jūs pievienoties mācību dalībnieku pulkam, lai apgūtu un pilnveidotu savas zināšanas interesantā un spraigā mācību procesā!

                                                                          

Lai pieteiktos apmācībām, lūdzu  zvaniet pa Det Norske Veritas Latvia tālruni 67 356 271 vai rakstiet uz e-pastu dace.zamozdika@dnvgl.com