JAUNUMS - Apmācības LVS EN ISO 15189:2013

06.04.2017

PSI Mācību centrs piedāvā apgūt 5 dienu mācību programmu:                                                                                               

„Kvalitātes un kompetences prasības medicīnas laboratorijām” LVS EN ISO 15189: 2013

Kursa apraksts:

Kursi dod iespēju dalībniekiem iegūt zināšanas par konkrētām prasībām kvalitātei un kompetencei medicīnas laboratorijās, kā definēts standartā LVS EN ISO 15189: 2013 un to izmantot kā akreditācijas kritēriju.  Dalībnieki iegūs praktisku izpratni laboratorijas novērtējuma metodoloģijā, kuru izmanto valsts akreditācijas sistēmā. Kursu programmā ir lekcijas, vingrinājumi, konsultācijas un Stradiņu laboratorijas apmeklējums. Dalībnieki, saskaņā ar procedūru, iegūt sertifikāciju sfērā – medicīnas laboratoriju kvalitātes pārvaldības sistēmas kvalitātes vadītājs.

Apmācības vada:

Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas Apvienotās laboratorijas vadītāja Dr. Dagnija Straupmane;

Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas Apvienotās laboratorijas kvalitātes vadītāja Ināra Goba, Mg vadības zinībās, biologs; 11 gadu vadošā vērtētāja pieredze LATAK.

Pabeidzot šo mācību kursu un sekmīgi nokārtojot eksāmenu, Jūs varat iegūt personāla kompetences atbilstības sertifikātu.

Apmācību ilgums: (5 dienas 1x nedēļā)

Plānotais mācību laiks: Maijs (datumi tiks precizēti)

Dalības maksa: 500 EUR + PVN Maijā piedāvājam apmeklēt apmācībās ar atlaidi par 375 EUR+PVN (Dalības maksā ietverti izdales materiāli, laboratorijas apmeklējums, kafijas pauzes, apliecība)

Lai pietiektos apmācībām lūgums zvanīt pa tālruni 28323705, 67807090 vai rakstīt uz e-pastu psi@psi.lv