14,15,16.jūnijs Pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas (HACCP) vadības apmācības!
20.05.2016
Pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas (HACCP) vadība
Mācību kursa mērķis:
Sniegt zināšanas un prasmes, lai kursa klausītāji spētu patstāvīgi veikt pārtikas aprites ķēdes uzņēmumu (ieguve, pārstrāde, uzglabāšana, vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība, sabiedriskā ēdināšana) pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas izstrādi un uzturēšanu atbilstoši normatīvo aktu noteiktajām prasībām un starptautisko standartu vadlīnijām.
Mērķauditorija:
Mācības ir paredzētas pārtikas uzņēmumu un organizāciju vadošajiem speciālistiem, kuriem ir nepieciešams iegūt pamatzināšanas un praktiskās iemaņas, lai efektīvi vadītu pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas (HACCP/Paškontrole) izstrādi, uzturēšanu un pilnveidošanu pārtikas ražošanas, apstrādes, pārstrādes, uzglabāšanas, transportēšanas, tirdzniecības un sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos.
Programmas saturs:
Pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas (HACCP/Paškontroles) sistēma;
HACCP sistēmas izstrādāšanas posmi un raksturīgākās rīcības;
HACCP sistēmas audits;
HACCP sistēmas dokumentācijas izstrādāšana;
Nozīmīgāko tēmu dziļākai apguvei paredzēti praktiski uzdevumi.
Mācību kursa apjoms: 24 stundas
Mācību norises laiks: 14,15,16.jūnijs
Dalības maksa: 350 EUR + PVN
Dalības maksā ietverti izdales materiāli un kafijas pauzes
Norises vieta: Wellton Elefant Hotel,, Kalnciema iela 90, Rīga
Sertifikācija
Pēc izglītības programmas sekmīgas apguves Jums ir iespēja iegūt profesionālās kompetences novērtējumu - sertifikātu. Maksa par eksamināciju un sertifikāciju - 150,EUR + PVN
Lai pietiektos apmācībām lūgums zvanīt pa tālruni 67807090 vai rakstīt uz e-pastu psi@psi.lv